Hårvård

Ett starkt, friskt hår med glans önskar de flesta av oss. Sköt om ditt hår långsiktigt för bästa resultat.

Sköt om ditt hår: styling, näring och hårvård

Visste du att många ser välskött och glänsande hår som ett tecken på god hälsa? Det krävs mer än att bara välja rätt schampo och balsam. Du behöver en kombination av rätt näring, rätt hårvårdsrutin och en balanserad livsstil. Om du vill ha vackert, friskt och glänsande hår kräver det lite arbete, men kommer att visa resultat! Här kommer vi att dela med oss av några konkreta hårtips för att du ska kunna sköta om ditt hår på bästa sätt. 

Bästa vitaminerna för håret  stärk ditt hår från insidan och ut

Håret behöver näring för att växa och för att behålla sin styrka och glans. Detta innebär att en välbalanserad kost som är rik på nödvändiga vitaminer och mineraler kan göra underverk för ditt hår. Precis som resten av din kropp behöver ditt hår näringsämnen för att växa och vara starkt. Vitaminer som B-vitamin, vitamin E, järn, zink och biotin är några av de bästa vitaminerna för håret som kan bidra till ditt hår, hälsa och skönhet.

Med hjälp av kosttillskott har det aldrig varit lättare att få i sig alla näringsämnen för att få starkt hår. Vitaminer, mineraler och andra näringsämnen kan göra underverk för ditt hår. Vi ska gå igenom de bästa vitaminerna för håret. Vilka näringsämnen är det egentligen som spelar störst roll för ditt hårs hälsa?

B-vitamin
Vårt bästa hårtips. Den kanske mest omtalade är B-vitaminer, särskilt B7 eller biotin, har länge förknippats med hårhälsa. De bidrar till produktionen av keratin, ett protein som är avgörande för hår, hud och naglar. Du kommer snabbt att märka hur dina naglar blir starkare, föreställ dig även vilka underverk det gör för ditt hår!