Ansiktsmask och skrubb

Att sköta om sin hud är både en konst och en vetenskap. Ansiktsskrubb spelar en central roll i hudvården, eftersom den avlägsnar döda hudceller, främjar cellförnyelse och förbereder huden för efterföljande produkter. För att verkligen maximera fördelarna med din hudvårdsrutin bör du överväga att införliva en bra ansiktsskrubb i din kollektion.

Den perfekta ansiktsskrubben för dig

I sökandet efter den perfekta ansiktsskrubben anpassad för dig och din hudtyp kan du känna dig trygg, vi har något för alla. Våra experter har tagit fram ett sortiment av väl utvalda produkter. Oavsett om du föredrar en produkt med naturliga skrubbkorn eller en med kemiska exfolianter, finns det garanterat en ansiktspeeling som uppfyller dina krav.

Ansiktsskrubb för män

Även om mäns hudvårdsrutin ibland kan vara förenklad är den inte mindre effektiv. Det finns särskilda kategorier av ansiktsskrubb för män, designade med deras unika hudtyp i åtanke. De tar hänsyn till mäns hud, som naturligt kan vara grövre och ofta utsätts för daglig rakning.

Varför du ska använda dig av ansiktsskrubb

Utöver rengöring och exfoliering, förbereder en ansiktsskrubb också din hud för andra produkter, eftersom huden absorberar serum, krämer och oljor på ett effektivare sätt, för att ge dig optimala resultat. Innan du använder brun-utan-sol-produkter rekommenderar vi att exfoliera området innan applicering för att uppnå ett jämnt och strålande resultat

Hur du använder ansiktsskrubb

Det är viktigt att komma ihåg att en ansiktsskrubb får bäst effekt när den används sparsamt, tillsammans med dagkräm eller nattkräm som har ingredienser som går bra ihop. Trots att ansiktsskrubbar är fantastiska för djuprengöring bör de högst användas ungefär 1-2 gånger i veckan för att inte skada din hudbarriär. På så sätt ger du huden tid att återhämta sig och förnyas på ett naturligt sätt.

Utforska vårt breda sortiment och hitta den bästa ansiktsskrubben för dig. Använd gärna vårt filtreringsverktyg för att hitta produkter som passar just din hudtyp och behov.

Artiklar 1-60 av 145

per sida
Sortera på
Kort datum
Depend alcogel
Passa på! Kort datum
Special Price 10,00 kr Ord. pris 25,00 kr
Overnight glow dark spot sleeping cream
699,00 kr
Indy  Beauty Retinol Renewal Night Mask
299,00 kr
Indy Beauty Marshmallow Moist Night Mask
249,00 kr
Indy Beauty Bha + Aha Smooth Operator Night Mask
249,00 kr
Glycol lactic radiance renewal mask
479,00 kr