Coldzyme Munspray, 20 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
ColdZyme skyddar mot förkylningsvirus och lindrar förkylningssymptom. ColdZyme bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. På så vis reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Vid exponering för förkylningsvirus och vid symptom på förkylning. Tryck ner pumpen och spraya 2 gånger varannan timme upp till 6 gånger dagligen. Kan användas av vuxna och barn från 4 år. Använd inte ColdZyme® om du är överkänslig/allergisk mot någon av ingredienserna. Använd inte produkten under graviditet eller amning, eftersom det saknas klinisk information. Använd inte produkten efter kirurgiskt ingrepp i munnen och/eller halsen förrän såret är läkt, utan att rådfråga läkare. Läs mer i bruksanvisningen.
    Varunummer 754315
    Varumärke Coldzyme
    Leverantör Enzymatica AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 159,00 kr
  • ColdZyme®-lösningen innehåller glycerol, vatten, ett naturligt enzym – torsktrypsin, etanol (<1 %), kalciumklorid, trometamol och mentol. ColdZyme® är sockerfri och innehåller inte konserveringsmedel, gluten eller laktos.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se