Oral-b Vitality Kids Refill Starwars , 2 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Oral-B Kids Extra Soft tandborsthuvud från 3 år låter barnen ha kul med Star Wars och få en varsam, effektiv rengöring med en tandläkarrekommenderad tandborste från Oral-B. De extra mjuka borststråna och det lilla runda borsthuvudet har designats särskilt för barn, och de är kompatibla med alla Oral-B Kids-eltandborstar.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Uppmuntra ditt barn att borsta tänderna två gånger om dagen i två minuter med flourtandkräm som är rekommenderat av tandläkare. För barn under 6 år, använd endast en mängd stor som en ärta av fluortandkräm. Fluor ger bäst effekt om du inte sköljer med för mycket vatten efteråt. Använd Oral-B tandborsthuvuden för barn och Magic Timer-appen för en roligare borstning! Fukta borsthuvudet och applicera tandkräm. Placera tandborsten i munnen och sätt på den. Styr borsthuvudet långsamt från tand till tand. Håll borsthuvudet stilla i några sekunder innan du går vidare till nästa tand. Borsta både tandkött och tänder: först utsidorna, sedan insidorna och sist tuggytorna Byt ut borsten var tredje månad eller tidigare om borsthuvudet ser slitet ut. Alla Oral-B Kids tandborsthuvuden passar alla Oral-B Kids eltandborstar. Endast för tandborstning. Tugga eller bit inte i borsten. Får ej användas som leksak eller utan vuxen övervakning.
    Varunummer 791411
    Varumärke Oral-B
    Leverantör Procter & Gamble Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 103,20 kr
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning