Bulldog Sensitive Shave Gel , 175 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Bulldog Sensitive Shave Gel är en parfymfri, transparent rakgel för män med känslig hy. Med 95 % naturliga ingredienser och utvecklad för att ge en behagligare rakning för känslig hud och minska den torrhet och stramhet som kan uppstå vid rakning. Perfekt för precisionsrakning. Produkten innehåller bland annat dunört, en unik växt från de norra kanadensiska prärierna, som har utvecklat starka multifunktionella fytokemiska egenskaper för att överleva det hårda klimatet.

 

• Parfymfri.

• Vegansk.

• Produktens förpackning består av minst 62 % återvunnen konsumentplast (PCR) och minst 27 % växtbaserad bioplast gjord av förnybart sockerrörsmaterial.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Förbered först huden för rakning genom att exfoliera den. Detta tar bort död och torr hud och hjälper till att lyfta upp stubben. Blöt ansiktet med varmt vatten. Krama ut en mängd rakgel motsvarande en enkrona på rena fingrar och massera in i skäggstubben. Raka medhårs med ett rent, vasst blad. Skölj av med varmt vatten och klappa huden torr med en handduk. Avsluta med Sensitive Aftershave Balm för att lugna och återfukta huden efter rakningen.

    Varunummer 768327
    Varumärke Bulldog
    Leverantör Hair & Body Company AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 62,00 kr
  • Aqua (Water), Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Coco-glucoside, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Phenoxyethanol, Sodium chloride, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Epilobium angustifolium (Willowherb) flower/leaf/stem extract, Citric acid, Sodium metabisulfite, Sodium hydroxide. (Swedish)

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning