ThunderShirt hundväst XL, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

ThunderShirt anpassar sig perfekt efter din hund och dess konstanta, men milda tryck mot kroppen ger en omedelbart lugnande effekt. Precis som för en baby ger den insvepande känslan ett lugn till hunden. ThunderShirt är Nr 1 i USA och hjälper redan miljontals hundar. Den trygghetsskapande västen har bevisad effekt och rekommenderas av hundägare och hundtränare. Effektiv metod för att få oroliga hundar att slappna av.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Introducera ThunderShirt för din hund när den är lugn och avslappnad. Belöna gärna samtidigt med en godsak. Sätt på ThunderShirt på din hund enligt instruktionen nedan. Första gången lter du den sitta på din hund i 5-10 minuter för att se hur din hund reagerar. 1. Placera ThunderShirt på hundens rygg och fäst halsflikarna löst. Du ska enkelt få plats med två fingrar mellan flikarna och hundens kropp. 2. Vik ner sidoflikarna runt hundens bröstkorg. 3. Justera den övre fliken nedåt till en bekväm och åtsittande passform.

    Varunummer 773586
    Varumärke Thundershirt
    Leverantör Ceva Animal Health AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 461,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning