Scholl Blister Plasters Mixed , 5 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Scholl Skavsårsplåster är utvecklade med den bästa hydrokolloidteknologin i kategorin för att ge omedelbar smärtlindring från blåsor och underlätta läkningsprocessen. De nya skavsårsplåstren håller i upp till 7 dagar.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Tvätta och torka området där plåstret ska sitta. Torka huden noggrant. Se till att huden är fri från krämer och oljor. Värm plåstret mellan händerna, så fäster det ännu bättre vid huden. Låt plåstret sitta kvar tills det lossnar av sig självt. Maximal användningstid per plåster: 7 dagar. Ta av plåstret: Lyft försiktigt ena kanten av plåstret och rulla sedan av det från huden. Varningar: Endast för utvärtes bruk. Endast för engångsbruk. Sluta använda produkten och ta av plåstret om obehag eller irritation uppstår. Om problemet kvarstår, rådgör med vårdpersonal. Använd inte om du tidigare har visat allergi mot plåster. Undvik kontakt med ögon och andra slemhinnor. Om du är osäker på något, rådgör med vårdpersonal. Förvaringsinstruktioner finns på förpackningen. Kontraindikationer: Får ej användas på skadad hud eller på öppna eller infekterade sår. Scholl och diabetes Rådgör med vårdpersonal innan du behandlar blåsor på egen hand om du har diabetes, dålig blodcirkulation eller nedsatt känsel i fötterna, eftersom det finns risk för att sår bildas.
    Varunummer 799764
    Varumärke Scholl
    Leverantör Retail Partner AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 75,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning