Satisfyer love breeze copper, 1 styck

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Satisfyer Love Breeze Copper beröringsfri klitorisstimulering med tryckvågor. Snygg design och mycket lätthanterlig vibrator. Love Breeze är en idealisk tryckvågsvibrator att ta med på resor, smidig och enkel att förvara i en handväska. Med en sensuell kombination av tryckvågor och sprudlande undertryck stimuleras klitoris utan direktkontakt med 11 olika styrkor, vilka bekvämt kan styras via den intuitiva styrenheten. Pulseringsstimulation har visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm. Love Breeze stimuleringsdel som omsluter klitoris är tillverkat av 100 % supermjukt och hygieniskt kroppssäkert silikon. Produkten är uppladdningsbar och när vibrationerna börjar sakta ner laddas batteriet med magnetisk USB-laddare, enkelt och miljövänligt. Tack vare den vattentäta ytan (IPX7) kan denna leksak användas på ett säkert sätt i vatten och är lätt att rengöra. Använd Love Breeze tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel.

 

  • Produkten har ett (1) års garantitid
  • Material: 100% kroppssäker silikon och ABS-plast 11 program med tryckvågor
  • Nästintill ljudlös (whisper mode)
  • Uppladdningsbart Li-Ion batteri
  • Magnetisk USB-laddare ingår
  • Vattentät (IPX7)
  • Storlek: Längd: 9,8 cm Bredd: 4 cm Höjd: 5 cm Vikt: 79 gram
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Rengöring: Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte. Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.
    Varunummer 794720
    Varumärke Satisfyer
    Leverantör Basic Instict / JLA Projects AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 348,20 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning