Medel Myo-Tens, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Medel Myo-Tens är en tvåkanalig elektronisk stimulator för muskelstimulering (EMS) och smärtlindring (TENS). Med 14 olika program uppdelade på TENS (6 st), EMS (5 st) och massage (3 st) är den idealisk för alla användare, inklusive professionella. Myo-Tens har 2 oberoende kanaler med 25 olika intensitetsnivåer samt är utrustad med 4 st flexibla elektroder för att stimulera och behandla alla olika muskelområden. Den är mycket enkel att använda och har en stor bakgrundsupplyst display som gör den lätt att läsa av. Medicinteknisk produkt klass IIa.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Sätt i batterierna enligt instruktion i bruksanvisningen. Tryck på startkanappen för att sätta på apparaten. Välj funktion (TENS / EMS / MASS) genom att trycka på knappen MODE upprepade gånger tills önskat funktion visas. Tryck sedan på knappen PROGR upprepade gånger tills önskad program visas. Tryck på knapp med uppåtpil för att starta behandlingen. Använd knapparna med uppåt- resp. nedåtpil för att reglera intensiteten uppåt/nedåt.

    Varunummer 794891
    Varumärke Medel
    Leverantör Atoma AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 679,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning