IsaDora CC+ Cream 5N Medium, 30 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

En färgkorrigerande kräm med SPF30 och lätt till medium täckning som jämnar ut huden och ger en naturlig lyster. CC+ Cream är en hudvårdshybrid som ger lyster och massor av vård. Den färgkorrigerande krämen är enkel att applicera och har en lätt konsistens som känns behaglig på huden. Formulan är designad med en utvald blandning av estrar och oljor som återfuktar huden med ingredienser som främjar hudens mikrobiom, skyddar mot skadliga UV-strålar och jämnar ut hyn. Denna multi-tasker fungerar som en fuktkräm, primer, foundation och SPF i ett. Huden får en lyster som ser naturlig och fräsch ut.

 

  •    Grundar, färgkorrigerar, jämnar ut, skyddar, återfuktar, naturlig lyster
    •    Innehåller mikrobiomvänliga ingredienser som förbättrar hudens hälsa
    •    SPF30
    •    Lätt, fräsch och behaglig konsistens
    •    Förpackningen är tillverkad av hållbart sockerrörsmaterial.
  • Mikrobiomvänliga ingredienser så som aqua och lactobacillus ferment lysate har vitaliserande egenskaper som förbättrar hudens utseende.
    • En utvald blandning av estrar och oljor bidrar till att öka hudens naturliga återfuktning.

 

CRUELTY FREE. CLINICALLY TESTED. FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Varunummer 687626
    Varumärke Isadora
    Leverantör Isadora AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 179,00 kr
  • AQUA, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ISODODECANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), BUTYLENE GLYCOL, ISONONYL ISONONANOATE, TALC, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, BEHENYL DIMETHICONE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, PHENOXYETHANOL, ALUMINA, SODIUM DEHYDROACETATE, HYDROGEN DIMETHICONE, SIMETHICONE, DISODIUM EDTA, XYLITYLGLUCOSIDE, ALUMINUM HYDROXIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, TROPOLONE, LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE, GLUCOSE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning