ICF Clorexyderm Oto Piu, 150 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

ANVÄNDNING: För regelbunden öronrengöring till hund och katt. Speciellt sammansatt för att säkerställa effektiv rengöring av örat och för att undvika ansamling av vax och sekret som kan utgöra ökad risk för infektioner.

EGENSKAPER: Clorexyderm oto piú är en effektiv, naturlig, surgörande öronrengöring med behaglig doft. Laktobionsyra har en djupgående fuktighetsgivande effekt och motverkar irritation i örat. GPI lysinsalt från solrosplantan, har en rogivande effekt på huden i hörselgången. Svider inte. 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    BRUKSANVISNING: Bryt av den översta delen av korken för att bryta förseglingen. Håll upp öronlappen. Applicera en riklig mängd Clorexyderm oto piú i hörselgången. Täck örat med öronlappen och massera öronbasen försiktigt i 5 minuter. Torka bort överflödig vätska med en ren mjuk servett. Låt djuret skaka sig. Kan användas dagligen tills örat ser rent ut, 2-3 gånger per vecka eller enligt veterinärens rekommendation. Andra öronpreparat kan, om nödvändigt, appliceras efter 10 minuter. Skall inte användas till katt med sprucken trumhinna.

    Ej till katt med sprucken trumhinna. Andra medel för öra kan ges efter minst 10 minuters väntetid.

    Varunummer 792675
    Varumärke ICF
    Leverantör Nextmune Scandinavia AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 244,10 kr
  • Klorhexidindiglukonat 0,06% Laktobionsyra Salicylsyra Propylenglykol Glycerophosphoinositol (GPI) lysinsalt pH 3,0

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning