Durex Play masturbation sleeve, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Durex Play Masturbation Sleeve har utformats för att vara den perfekta leksaken när du njuter på egen hand. Sleeven är mjuk, stretchig, strukturerad och knottrig för att efterlikna en partner, samtidigt som du har full kontroll och kan forma den som du vill. Sätt på, utforska och njut! Och glöm inte att använda glidmedel från Durex för att maxa njutningen med sleeven. Masturbation Sleeve, Slide & Ride är gjord av mjuk termoplastisk elastomer (TPE) av hög kvalitet. Det är en mångsidig lekkamrat som kan användas i duschen, badet eller poolen tack vare den 100 % vattensäkra designen. Det är bra att vara informerad, så läs alltid de medföljande instruktionerna innan du börjar.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Börja med att ta ut sleeven från förvaringspåsen och ta av omslagspapperet. När du tar upp leksaken för första gången kan det finnas lite puder på ytan. Tvätta den därför noggrant innan du Börjar använda den. 2. Använd ett vattenbaserat glidmedel från Durex på insidan och i mynningen av sleeven, för en extra härlig känsla. Tryck ihop den för att få ut överflödig luft. 3. Sleeven är mjuk, stretchig, strukturerad och knottrig för att efterlikna en partner, samtidigt som du har full kontroll och kan forma den som du vill. Sätt på, utforska och njut! Den härprodukten är inte avsedd att användas analt.
    Varunummer 798557
    Varumärke Durex
    Leverantör Reckitt Benckiser Scandinavia A/S
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 273,80 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning