Dermoscent PYOclean Shampoo, 200 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

PYOclean® Shampoo är ett renande schampo för hundar och katter med obalanserad hudflora. Tack vare sin tvålfria formula med aktiva ingredienser av 100% naturligt ursprung rengör PYOclean® Shampoo skonsamt, hjälper till att rena och återställa balansen i hudfloran utan att irritera eller torka ut. 

 

Produkten innehåller hampafröolja, rik på essentiella fettsyror (Omega 3 och 6), som är nödvändiga för att stärka djurets hudbarriär men som de inte kan syntetisera själva. Innovativt renande som kombinerar propolis och honung med en synergi av eteriska oljor bestående av oregano, rosmarin och manuka. Tvålfritt rengöringsmedel som innehåller lipoaminosyror från gröna äpplen för att skonsamt och effektivt avlägsna smuts och dålig lukt.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Kan användas en till flera gånger i veckan. Vid hudinfektioner rekommenderas att man bär handskar när man hanterar djuret för att undvika potentiell överföring av patogena agens.

    Varunummer 687692
    Varumärke Dermoscent
    Leverantör Nextmune Scandinavia AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 189,00 kr
  • AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL APPLE AMINO ACIDS, GLYCERYL OLEATE, OLUS (VEGETABLE OIL), PROPOLIS CERA, ORIGANUM COMPACTUM OIL, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM BRANCH/LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, MEL, SODIUM CHLORIDE.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning