Dermoscent PYOclean Oto, 10 x 5 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

PYOclean® Oto är en öronrengöring speciellt utvecklad för att rengöra hörselgången, hos hundar, katter och kaniner med återkommande öronproblem. Idealisk för djur med röda öron, klåda, obehaglig lukt eller djur som skakar på huvudet eller har ett onormalt lutande huvud. Aktiva ingredienser av 100% naturligt ursprung.


Innovativt renande och lugnande komplex som kombinerar propolis och honung med eterisk olja av röd myrten samt N-acetylcystein, som hjälper till att bekämpa biofilmsbildning (av bakterier och jäst), som kan främja antibiotikaresistens och återfall i otitis.Tvålfritt rengöringsmedel som innehåller lipoaminosyror från grönt äpple för att skonsamt och effektivt avlägsna smuts och dålig lukt.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Vid otitis externa: Applicera PYOclean® Oto en gång om dagen innan medicinsk behandling för att rengöra och förbereda hörselgången, enligt veterinärens anvisningar. För regelbunden användning för att begränsa återfall: en gång i veckan. 

    Varunummer 687691
    Varumärke Dermoscent
    Leverantör Nextmune Scandinavia AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 196,00 kr
  • Aqua, Acetyl cysteine, Sodium cocoyl apple amino acids, Mel, Propolis cera, Myrtus communis oil, Rosmarinus officinalis oil, Acacia senegal gum, Xanthan gum, Olus

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning