Dermoscent Cicafolia, 30 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Cicafolia® är ett gel-serum som lindrar, renar och bidrar till att stimulera regenerering av huden hos hundar och katter. Skapar en transparent skyddande film utan att täppa till och skyddar effektivt djuret utan att hindra dess rörelser. Bidrar till bättre läkning av ärr. Svider inte och dess bittra smak avskräcker djuren från att slicka av den. 

 

Produkten innehåller hampafröolja, rik på essentiella fettsyror (Omega 3 och 6), som är nödvändiga för att stärka djurets hudbarriär men som de inte kan syntetisera själva. Rengörande, lugnande och läkande komplex av växtextrakt av neem, ris och röd saft från Amazonas. Renande eterisk olja av cajeput. Skyddande polysackarider av vegetabiliskt ursprung som bildar en osynlig film på huden mot yttre angrepp. Patenterad peptid med en "kardborre"-effekt som främjar celladhesion och bidrar till att förbättra hudens naturliga läkning.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Rengör det drabbade området och applicera sedan produkten direkt på huden minst 2 gånger om dagen.Använd tills hudproblemet är löst.

    Varunummer 687702
    Varumärke Dermoscent
    Leverantör Nextmune Scandinavia AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 196,00 kr
  • AQUA (WATER), OLUS (VEGETABLE OIL), MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, CROTON LECHLERI RESIN EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, MELALEUCA CAJPUTI OIL , ORYZANOL RICE EXTRACT, HEXAPEPTIDE-3.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning