Dermoscent ATOP 7 Spray för hundar & katter, 75 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

ATOP 7® Spray är patenterad lugnande spray, utvecklad för allergibenägen hud hos hund och katt. Hjälper till att minska irritationer och lindra klåda samtidigt som den lugnar huden. Absorberas snabbt efter applicering och bildar en skyddande film. Baserad på 100% naturliga aktiva ingredienser och har ett fysiologiskt pH. 

 

Produkten innehåller hampa- och neemfröoljor, rika på essentiella fettsyror (Omega 3 och 6), nödvändiga för att förstärka hudbarriären hos djur men som de inte kan syntetisera av sig självaLugnande extrakt av Candeia, ris och kapris. Återfuktande extrakt av vass och Poria cocos och PCARenande synergi av eteriska oljor från cajeput och tea tree. Skyddande polysackarid av vegetabiliskt ursprung som gör det möjligt att bilda en osynlig film mot yttre aggressioner.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Skaka flaskan innan användning. Spraya direkt på huden, en till flera gånger om dagen efter behov. För hundar och katter med en motvilja mot sprayer, applicera produkten med hjälp av en bomullsdyna eller gasväv.

    Varunummer 687699
    Varumärke Dermoscent
    Leverantör Nextmune Scandinavia AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 269,00 kr
  • AQUA (WATER), GLYCERIN, POLYGLYCERYL-2-DIPOLYHYDROXYSTEARATE, MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, OLUS (VEGETABLE OIL), BIOSACCHARIDE GUM-4, CAPPARIS SPINOSA FRUIT EXTRACT, OCTYLDODECYL MYRISTATE, PHRAGMITES COMMUNIS EXTRACT, PORIA COCOS EXTRACT, PCA, BISABOLOL, ORYZANOL, LAURYL GLUCOSIDE, LACTIC ACID, MELALEUCA CAJUPUTI OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning