Bookman Monocle Sand Gray, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Monocle är en stilren och lättviktig, uppladdningsbar pannlampa speciellt utformad för löpning. Det är en kompakt och högpresterande lampa skapad utan onödiga funktioner, så du kan fokusera på ditt löpsteg. Med upp till 225 lumen, fokuserad ljusbild och olika ljuslägen, är den optimal för aktiviteter i svagt ljus när du behöver lysa upp vägen framför dig och vill göra dig synlig i trafiken. Med dess lilla storlek och låga vikt minimeras risken för skakningar när du springer. Pannlampan är utrustad med en smart vinkelfunktion, som gör att du kan rikta ljuset dit du behöver det som mest. Med en stilren, minimalistisk look skapad i säsongens färger, tillsammans med en justerbar rem sitter den säkert och är enkel att matcha till din egen personliga stil. Med den stora knappen är den enkel att manövrera även med handskar på. 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    3 olika ljuslägen. Genom att hålla in på/av knappen låses lampan automatiskt och risken att råka packa ned den i väskan påslagen minimeras. 

    Varunummer 687256
    Varumärke Bookman
    Leverantör Bookman AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 499,00 kr
  • PCB, IC, USB Plug, Screw, LED, ABS, Silicon, EVA, Lithium Battery

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning