LuLuLun Pure Everys Sheet Mask, 32 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Balanserande och lugnande sheet mask. Skäm bort din hud med dessa japanska högkvalitativa sheetmasker som kommer i en återförslutningsbar multipack med 32 sheetmasker! LuLuLun Pure Everys sheetmask är en förbättrad version av Pure Balance sheetmask med en förnyad formula och design för ännu bättre resultat. LuLuLun Pure Everys Sheet Mask är avsedd att användas av alla varje dag för att uppnå en hälsosam hud. Lugnande kakaoutdrag och fylliga tranbärspeptider innehåller antioxidanter som skyddar huden och hjälper till att regenerera hudceller, samt mjukgör, slätar ut och minskar irritation. Balanserande alger fulla med vitaminer och mineraler återfuktar huden, minskar känslighet och hjälper till att upprätthålla hudens naturliga balans. Det mjuka sheetet fäster försiktigt mot huden, och den doftfria formulan gör den lämplig för alla hudtyper. Användning: Ta ut en mask och försegla förpackningen noggrant. Applicera masken på ansiktet och låt den sitta i 5-10 minuter. Massera varsamt in det överskottiga serumet på ansikte och hals. Skölj inte av.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Användning: Ta ut en mask och försegla förpackningen noggrant. Applicera masken på ansiktet och låt den sitta i 5-10 minuter. Massera varsamt in det överskottiga serumet på ansikte och hals. Skölj inte av.
    Varunummer 799699
    Varumärke Lululun
    Leverantör Nordic Beauty Import Oy
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 449,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning