Boson Covid-19 antigentest, 5 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Bosons CE-godkända Covid-19 Antigentest är ett självtest för att visa pågående infektion av Covid-19. Testet är enkelt att använda och visar testresultat efter ca 15-20 minuter. Testet genomförs med en tops i näsan och kräver inte utbildad vårdpersonal. Hög specificitet på 99,20 % samt hög sensitivitet på 96,77 %. För personer med misstänkt coronavirus, inom de sju första dagarna efter uppkomna symptom. Passar även för screening av symptomfria individer på arbetsplatser. Under 14 års ålder bör provtagning ske av en vuxen. Som vid alla diagnostiska tester bör en slutgiltig klinisk diagnos inte baseras på resultatet från en enda provtagning. Diagnosen bör i stället ställas av läkaren efter utvärdering av alla kliniska resultat och laboratoriefynd. Ett negativt resultat utesluter inte en viral infektion med Covid-19 och bör bekräftas med till exempel PCR -test vid misstanke om Covid-19. Observera att resultatet INTE kan användas som reseintyg. Kontakta sjukvården vid positivt resultat. Varje förpackning innehåller komponenter för ett provtagningstillfälle.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information
    INSTRUKTIONER: Det är mycket viktigt att provtagningen sker på rätt sätt. Om anvisningarna inte följs kan testresultaten bli otillförlitliga. Felaktig provtagning, förvaring eller infrysning och upptining av provet kan leda till otillförlitliga testresultat. 1, Innan du använder Boson Covid-19 antigentest måste du snyta ur näsan ordentligt. 2, Tag provröret och fyll på detta försiktigt med all buffertlösning. 3, Öppna paketet och tag försiktigt ut provtagningstopsen. OBS: Det är mycket viktigt att topsens mjuka del ej vidrör något då detta kan påverka testresultatet! 4-5, För in provtagningstopsen 2,5 cm in i den ena näsborren och vrid topspinnen längs slemhinnan 3-4 varv. 6, För in samma provtagningstops 2,5 cm i den andra näsborren och återupprepa provtagningsproceduren. 7, För in provtagningstopsen i provröret och låt vila i en minut. 8, För försiktigt ut provtagningstopsen samtidigt som du med fingrarna pressar samman provröret. 9, Sätt försiktigt på korken på provröret. 10, Tag ut testkassetten ur sin förpackning och placera den på en plan ren yta. 11, Droppa exakt tre droppar från provröret på kassettytan markerad med ett ”S”. 12, Efter 15-20 minuter kan testet avläsas. Vänta inte längre än 20 minuter då detta kan påverka resultatet. 13-16, Läs av provresultatet enligt bipacksedeln.
    Varunummer 789770
    Varumärke Boson
    Leverantör EQL Pharma AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 113,00 kr
  • Testkassett (förseglad foliepåse), steril topspinne, extraktionsrör, extraktionslösning, bruksanvisning, provrörsbehållare.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning