Bobbys Hair Care Multi Repair Silvershampoo, 250 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Schampot är även rikt på antioxidanter och solrosextrakt som bibehåller din hårfärg genom att skydda mot solljus. Detta silverschampo passar dig utmärkt och du har ett blont hår som du vill ska vara i en kall nyans, det passar dig som kanske söker efter det där silverschampot med extra mycket pigment i.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Använd alltid handskar i samband med silverschampo, annars fastnar de blå pigmenten lätt i nagelband och på torra områden på händerna. Tvätta håret först en gång med Multi Repair schampo, och sedan en gång med Silverschampo, låt sitta någon minut, men absolut inte för länge. Då kan det slå över och bli överpigmenterat, det vill säga gröna/blåa toppar om man har ett torrt hår. Avsluta gärna med inpackning för att återfukta och ge glans till håret.

    Silverschampo är en produkt som ska underhålla din kalla nyans, det vill säga att redan från början när du kommer från frisören ska du använda den ungefär var tredje tvätt för bästa resultat (beroende på hur kall du vill vara såklart), då behöver du inte överdosera eller ”råka” sitta för länge för att man tror att det blir ännu kallare, det är mycket svårare att få en fin nyans av Silverschampo om man är väldigt varm i sin nyans och försöker lagra på med mycket silverschampo för att försöka återskapa en nyans som du hade för kanske flera veckor sedan. Så kom ihåg att underhålla och vårda din färg för bästa resultat!

    Varunummer 788510
    Varumärke Bobbys Haircare
    Leverantör Bobby Haircare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 189,00 kr
  • Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycol Distearate, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Extract, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Butylene Glycol, Quaternium-95, Propanediol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Parfum, Acid Violet 43.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning