Calma Napp, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Calma är en innovativ lösning för matning av ammande barn. Den är designad för att inte störa amningen, så att ditt barn får amma som det lärde sig vid bröstet. Calma-nappens flöde, form och längd har utformats för att passa ditt barns behov allt eftersom det växer och behoven förändras. Barnet kan dricka, pausa och andas i en naturlig och lugn rytm. Barnet måste skapa ett vakuum för att stimulera mjölkflödet. Barnet kan upprätthålla sitt naturliga sugbeteende. Medela Calma är utformad för att vara ett alternativ till amning för kvinnor som vill mata sina barn med bröstmjölk. Den har utvecklats i samarbete med amningsexperter från Hartmann Human Lactation Research Group vid University of Western Australia. Calma låter barnet suga, svälja och andas i sin naturliga rytm. Calma hjälper barnet att undvika att svälja luft under matningen, tack vare det unika luftregleringssystemet. Tillverkad i Schweiz av material utan bisfenol A (BPA).
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information En storlek som passar under hela amningsperioden. Nappen bör bytas ut med regelbundet intervall. Calma är avsedd för att ge bröstmjölk till friska fullgångna barn. Calma är inte avsedd för mjölkersättning. Med Calma kan ditt barn behålla det naturliga sugbeteende som det har lärt sig vid bröstet. Om du använder en traditionell flasknapp skulle ditt barn behöva lära sig en helt ny teknik. För att undvika att ditt barn blir förvirrat rekommenderar Medela att enbart Calma används redan från det första tillfället som du ger barnet utpumpad bröstmjölk. Om ditt barn redan har använt en annan typ av napp bör du vara medveten om att Calma fungerar annorlunda. Med Calma styrs mjölkflödet av samspelet mellan ditt barns sugbeteende och kontrollsystemet för mjölkflödet. Detta fungerar helt annorlunda än traditionella nappar – du kan behöva en del tålamod. Du kan använda Calma i kombination med Medelas bröstmjölksflaskor.
    Varunummer 818782
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 125,00 kr
  • 1 st. Calma matningsnapp för utpumpad bröstmjölk, 1 st. Flerfunktionslock.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning