Bioderma Hydrabio H2O , 500 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Dermatologiskt micellärvatten för dehydrerad och känslig hud som rengör huden, tar bort make-up och verkar återfuktande. Rengör huden från smuts och föroreningar. Tar bort make-up från ansikte och ögon. Återfuktar och lugnar. Efterlämnar huden mjuk och full av lyster. Hydrabio H2O är det första och enda dermatologiska micellärvattnet som är perfekt kompatibelt med huden. Innehåller miceller, som består av fettsyreestrar som efterliknar fosfolipiderna i hudcellsmembranen, och hjälper på ett naturligt sätt huden att återuppbygga dess hydrolipidfilm. På så sätt garanterar Hydrabio H2O oöverträffad tolerans med optimal effekt. Det exklusiva Aquagenium?-patentet aktiverar hudens naturliga förmåga att återfukta sig genom att stimulera aquaporinerna (vattenkanalerna) i huden och hjälpa huden att bibehålla det vatten som behövs för en balanserad fuktnivå. Kan användas av vuxna och tonåringar. För ansikte, hals, ögon och ögonlock. Bra tolerans. Icke-komedogen. Ska inte sköljas av. Rekommenderas av hudläkare. Testad under översyn av dermatolog. Dehydrerad hud leder till obehag så som stramhet, fjällning och stickande känsla. Utan vatten kan inte hudens ytliga lager spela sin roll som skyddande barriär. Detta leder till att huden förlorar sin smidighet, elasticitet och lyster.

Omedelbara resultat:
95% upplevde att huden var ordentligt rengjord
Tog bort 92% föroreningspartiklar
85% upplevde huden mjukare
Långvariga resultat: +25% fukt i huden efter 8 timmar

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Morgon och/eller kväll. Blötlägg en bomullsrondell med Hydrabio H2O. Rengör och/eller ta bort makeup försiktigt från ansikte, hals och ögon. Upprepa med nya bomullsrondeller. Om du har longwear-makeup eller är tungt sminkad, låt bomullsrondellen ligga på ögonlocket i några sekunder. Ska inte sköljas av. Applicera din ansiktscreme när huden absorberat Hydrabio H2O och är torr. Förpackningsåtervinning: Ekodesign av våra produkter: Vi arbetar dagligen med att förbättra våra produkter för att minimera vår miljöpåverkan. De flesta av våra produktförpackningar är gjorda av 100% återvinningsbar plast och alla produkternas ytteremballage av 100% återvinningsbar papp från hållbart förvaltade skogar. Vänligen se dina lokala sorteringsinstruktioner för att återvinna din produkt mest korrekt.
    Varunummer 776982
    Varumärke Bioderma
    Leverantör Scandinavian Cosmetics AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 235,00 kr
  • AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, DISODIUM EDTA, MANNITOL, XYLITOL, CETRIMONIUM BROMIDE, RHAMNOSE, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 546]
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se