Alpha Plus Ashwagandha, 90 styck

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Extrakt 300 mg Ashwagandha är en buske med ursprung i Indien. Den växer också i Mellanöstern och i norra Afrika. Rötterna brukar vara den mest intressanta delen av busken. Ashwagandha har en lång tradition inom det indiska hälsosystemet Ayurveda. Ashwagandha kallas också Indisk ginseng. Alpha Plus Ashwagandha innehåller ett rot- och bladextrakt från Withania somnifera varav 5 % witanoloider.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information 1 kapsel 2 till 4 gånger dagligen. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Detta kosttillskott bör inte ersätta en allsidig och varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Förvaras oåtkomligt för små barn.
    Varunummer 792113
    Varumärke Alpha plus
    Leverantör Alpha Plus
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 145,00 kr
  • Ashwaganda (Withania somnifera, rot- och bladextrakt, 5 % witanolider), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror). Kapsel (vegetabilisk cellulosa, vatten).
  • Näringsmängd
    Innehåll per dagsdos om 2 kap: Ashwagandharotextrakt 600 mg – varav witanoloider 30 mg                                                       
    Innehåll per dagsdos om 4 kap Ashwagandharotextrakt 1 200 mg – varav witanoloider 60 mg                                             


Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning