Skinimal Anti Imperfections Serum, 30 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Skinimal Concentrated anti-imperfection serum är ett specialutvecklat serum med en hög koncentration av niacinamid (vitamin B3) och zink PCA, som är anpassat till dig med fet och aknebenägen hud. Serumet är utformat för att reglera talgutsöndringen, reducera ojämnheter i huden och jämna ut hudtonen. Tillsatsen av 1% zink PCA förbättrar serumets effektivitet, stöder förnyelsen av epidermis och lugnar effektivt inflammation i huden. Skinimal Concentrated anti-imperfection serum är den perfekta lösningen för dig med fet och aknebenägen hud.

 

Passar alla hudtyper, rekomenderas framförallt till aknebenägen och fet hud.

Dermatologiskt testad.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Applicera några droppar av serumet på noggrant rengjord hud i ansiktet, på halsen och i dekolletaget. Fördela det på huden och låt det absorberas. Använd det varje morgon och/eller kväll, innan du applicerar kräm eller olja. Använd inte samtidigt med kosmetika som innehåller C-vitamin och dess derivat. Använd inte på irriterad eller skadad hud. Undvik direktkontakt med ögonen. Använd inte om du är överkänslig mot något av ingredienserna. Om irritation uppstår ska du sluta använda produkten. Gör ett allergitest före första användningen.

    Varunummer 687819
    Varumärke Skinimal
    Leverantör DOZ Apotek
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 81,27 kr
  • Aqua, Niacinamide, Glycerin, Propanediol, Methylpropanediol, Zinc PCA, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning