Skinimal Active Keratolytic Tonic, 200 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Skinimal Active keratolic tonic med 7% glykolsyra är idealisk för dig som söker en pålitlig produkt för att ta itu med hyperpigmentering och ojämnheter i huden. Denna tonic minskar talgproduktionen och rengör porerna. Dess potenta innehåll av glykolsyra exfolierar aktivt den förhårdnade epidermis, vilket främjar en ljusare och jämnare hudton. Tillsatsen av natriumlaktat, urea och fruktos förbättrar återfuktningen och ser till att huden bibehåller optimal fuktnivå.

 

Passar alla hudtyper, framförallt rekommenderad till aknebenägen och finnig hud.

Dermatologiskt testad.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Applicera en liten mängd tonic på noggrant rengjord hud i ansiktet med hjälp av en bomullsrondell, undvik ögonområdet. Använd preparatet en gång om dagen, på kvällen. Tvätta inte bort. Undvik att använda denna tonic samtidigt med kosmetika som innehåller AHA-, BHA- och PHA-syror. Om irritation uppstår, minska användningsfrekvensen eller avbryt användningen av produkten. Under dagen bör du använda en solskyddsmedel med hög SPF. Använd inte produkten om du är överkänslig mot något av ingredienserna. Utför ett allergitest före första användningen.

    Varunummer 687816
    Varumärke Skinimal
    Leverantör DOZ Apotek
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 62,37 kr
  • Aqua, Glycolic Acid, Propanediol, Sodium Hydroxide, Glycine, Niacinamide, Sodium Lactate, Sodium PCA, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Fructose, Urea, Inositol, Lactic Acid, Sodium Benzoate.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning