Micropore kirurgisk tejp vit,, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Micropore vit med hållare, 1,25 cm x 9,14 m. 3M™ Micropore™ Kirurgisk tejp är det pålitliga valet av en hudvänlig, allsidig mikroporös papperstejp. Det hypoallergena häftämnet är skonsamt vid känslig och skör hud. Då tejpen är mycket porös och andas tillåter den fukt att passera utan att försämra vidhäftningen. 3M™ Micropore™ Kirurgisk tejp är tunn, mjuk och flexibel för ökad patientkomfort. Den är lätt att riva i rätt storlek för snabb och enkel applicering. Finns tillgänglig i färgerna vit och brun, vilket gör den lämplig vid ansiktsförband. Röntgengenomsläpplig.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Lämplig för fixering av gasbinda och dylikt på ömtålig och känslig hud, som till exempel ansikts- och ögonförband och vid upprepade påläggningar med tejp. Micropore används också vid småsår, på suturer samt för ömtålig babyhud. Micropore har ett hudvänligt lim som låter huden andas och avlägsnas enkelt och smärtfritt.
    Varunummer 784935
    Varumärke Micropore
    Leverantör 3M Svenska AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 19,00 kr
  • Ryggmateriał: Cellulosa Häftämne: Akrylatbaserat

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning