Holistic Q10 Coenzyme 60 mg, vegetabiliska mjuka kapslar, 60 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Holistic Q10 består av 60 mg naturlig, fermenterad Q10 från företaget Kaneka som i över tre decennier varit världsledande inom forskning och framställning av ämnet. Kaneka Q10 fermenteras fram från ren, naturlig jäst vilket skapar en bioidentisk Q10, likvärdigt med det ämne som också produceras i kroppen. Den mjuka, vegetabiliska kapseln är liten och enkel att svälja, men den kan också tuggas sönder i munnen för de som föredrar att inte svälja kapselskalet. Produkten passar även bra för dig som är vegan.
    
Q10 är en vitaminlik substans som finns i varje cell där den bland annat är viktig för energiproduktionen. Q10 finns i alla celler men de största koncentrationerna finns i de organ som kräver mest energi, det vill säga i hjärtat, levern och i immunförsvarets celler.  Q10 finns naturligt i vår kropp men produktionen av Q10 minskar med åldern och kan påverkas negativt av en osund kosthållning, långvarig stress eller infektioner, vilket gör att tillskott av ämnet kan vara en god idé. Holistic Q10 är berikad med vitamin C som bidrar till normal energiomsättning, till att skydda cellerna mot oxidativ stress samt till att minska trötthet och utmattning.  
 
Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

•    Q10 från världsledande Kaneka   
•    Q10 behövs för energiproduktionen i alla celler   
•    Berikad med C-vitamin för normal energiomsättning samt minskad trötthet och utmattning
•    Fri från onödiga tillsatser
  

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information Får användas vid amning
    Varunummer 687141
    Varumärke Holistic
    Leverantör Holistic Sweden AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 249,00 kr
  • Ekologisk linfröolja, kapselskal (modifierad stärkelse, glycerol, karragenan, röd järnoxid), Q10 (ubikinon), l-askorbinsyra, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).
  • Innehåll 1 kapsel % av DRI
    Q10 (ubikinon) 60 mg *
    Vitamin C 25 mg 30
    * DRI (dagligt referensintag) ej fastställt.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning