Elexir Pharma D3-vitamin 2500IE, 180 styck

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Elexir D3-vitamin är ett kosttillskott med 2500 IE (62,5 µg) D-vitamin per kapsel. D-vitaminet ligger i en bas av MCT-olja från kokos för bästa möjliga upptag. Det patenterade rosmarinextraktet Oxy´less® skyddar naturligt innehållet i kapseln. D3-Vitamin bildas i huden när den utsätts för solljus och eftersom solen under större delen av året och dygnet inte står tillräckligt högt i Norden så är brist på D-vitamin vanligt förekommande. D-vitamin är ett mångsidigt vitamin som bland annat har en roll i celldelningsprocessen men behövs också för ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor samt till normala kalciumnivåer i blodet.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information 1 kapsel dagligen i samband med måltid
  Varunummer 792211
  Varumärke Elexir Pharma
  Leverantör Elexir Pharma AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 109,00 kr
 • MCT olja (kokosnöt), gelatin (bovint), konsistensgivare (glycerol), antioxidationsmedel (rosmarinus officinalis L.) vitamin D3 (kolekalciferol), aqua pur.Elexir D3-vitamin innehåller D3-vitamin utvunnen ur lanolin.
 • Innehåll per 1 kapsel (%DRI):

  Vitamin D3 62,5 µg (2500 IE) (1250%)
  Rosmarinextrakt (Oxy´less®) 5 mg (*)

  *Dagligt referensintag ej fastställt

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning