Dynamic Code DNA-test för nagelsvamp, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Förändringar av naglar behöver inte vara nagelsvamp. Det är därför bra att testa sig för nagelsvamp innan en behandling påbörjas. Har du förtjockade och missfärgade naglar eller naglar som smular sönder, då kan det vara nagelsvamp. Nagelsvamp är vanligt och förekommer hos ca 10 % av den vuxna befolkningen i Sverige. Med Dynamic Codes DNA-test får du snabbt svar om du har nagelsvamp innan du påbörjar en behandling.  1. Du tar provet själv. 2. Du tar provet genom att klippa av en bit av nageln med en nagelsax eller försiktigt skrapa med nagelsaxen på det angripna området. 3. Allt du behöver för att ta provet och skicka tillbaka det finns i förpackningen. 4. Du får ett utförligt svar på vår webb. Vid behov hjälper vi dig vidare till vårdgivning. Du ska inte ta provet under pågående behandling för svamp och som tidigast fyra veckor efter avslutad behandling. Det här är en medicinteknisk produkt för in vitro diagnostik. Detta test är ackrediterat av Swedac enligt standarden ISO 17025. Rekommenderas från 13 år. För barn 2-12 år rekommenderas att testet utförs av vårdnadshavare eller sjukvårdspersonal.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Hur går det till? Följ instruktionerna i testpaketet. Du tar provet genom att klippa av en bit av nageln med en nagelsax eller försiktigt skrapa med nagelsaxen på det angripna området. Spara den personliga analyskoden och skicka tillbaka provet till Dynamic Code i testförpackningen. Provet analyseras sedan i Dynamic Codes kvalitetssäkrade laboratorium. På dynamiccode.se hämtar du sedan ditt testsvar genom att uppge din personliga analyskod. När du har fått ditt resultat kan du vid behov, via en länk, klicka dig vidare till en digital vårdgivare för rådgivning och/eller behandling. Du ska inte ta provet under pågående behandling för svamp och som tidigast fyra veckor efter avslutad behandling.
    Varunummer 780128
    Varumärke Dynamic Code
    Leverantör Dynamic Code
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 329,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning