Canikur Pro pasta, 30 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Canikur Pro är en välsmakande pasta till hund och katt för att förbättra tarmfloran under perioder av stress, antibiotikabehandling eller vid andra tillstånd som kan påverka den naturliga bakteriefloran i tarmen. Innehåller en form av probiotika som normalt finns närvarande i frisk tarm, prebiotika för att förbättra tillväxt av välgörande bakterier i tarmen samt en mineralrik lera som fungerar som bindemedel. Leran kan t.ex. binda vätska i tarmen. Canikur Pro kan användas vid obalans i tarmen, som komplement till medicinsk behandling eller i förebyggande syfte. Behandling ska pågå i minst tre dagar. Pastan kan antingen sprutas direkt i djurets mun eller i matskålen. Pastan är välsmakande och accepteras av de flesta hundar och katter.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Dosera Canikur Pro med doseringssprutan. Vrid ringen på sprutans kolv till önskad dos och tryck ut pastan i matskålen eller direkt i djurets mun. Dosera enligt viktanvisning två gånger dagligen.
    Varunummer 208205
    Varumärke Canikur
    Leverantör Boehringer Ingelheim Vet
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 152,00 kr
  • Sammansättning: Sojaolja, inaktiverat jäst, glukos, natriumklorid, dinatriumfosfat och solrosolja. Tillsatsämnen: Enterococcus faecium, bentonit.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se