ACO D-vitamin Citrussmak, 10 mg

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

ACO D-vitamin 10 µg är en tuggtablett med god smak av citrus till barn och vuxna. D-vitamin bildas naturligt i huden när huden utsätts för solljus. Personer som bär heltäckande kläder, inte äter fisk eller D-vitaminberikade livsmedel, samt personer över 75 år rekommenderas av Livsmedelsverket att ta extra tillskott av D-vitamin. D-vitamin spelar en viktig roll för många funktioner i kroppen. Det bidrar till ett normalt upptag av kalcium och fosfor. D-vitamin är också viktigt för underhåll av starka ben och tänder. D-vitamin stödjer även immunsystemet och bidrar till upprätthållandet av normal muskelfunktion. Bra för:

 

• Immunsystem. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.

• Benstomme och tänder. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal benstomme och tänder. Vitamin D är nödvändigt för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt.

• Muskler.

 

Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. Tabletten är fri från artificiella sötningsmedel, aspartam, gluten, laktos, mjölkprotein, soja och nötter. Tuggtablett.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information Dosering: En tablett om dagen i samband med måltid, tuggas eller sväljes med vätska. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas alternativ till en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.
    Varunummer 792729
    Varumärke ACO
    Leverantör Perrigo Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 105,00 kr
  • sötningsmedel (mannitol, xylitol), vitamin D (kolekalciferol), fyllnadsmedel (magnesiumstearat, citronsyra), arom.
  • Nutrition information per 1 pc  
    Vitamin D (vitamin D; method of determination unknown or variable)
    10 μg
    200

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning