Wortie FreezePlus, 50 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
- Enkel egenvårdsbehandling av vårtor - Tar bort mogna och envisa vårtor - Ökad frysprestanda med ledande gel och skyddande plåster - För vuxna och barn över 12 år Ökad frysprestanda – den ledande gelen som kommer med Wortie Advanced är speciellt framtagen för gamla och envisa vårtor. Genom att applicera gelen koncentreras kylan från metallspetsen bättre och tränger igenom den hårda ytan av vårtan mer effektivt. Skyddande plåster – Vårtan kan vara känslig efter behandlingen. De medföljande plåstren kan användas för att minska trycket på vårtan och därmed undvika obehag på den känsliga huden. Tips! Om huden är extra känslig (om du t.ex. har svårt att gå på foten efter behandling) kan du efter behandlingen använda ett av de medföljande plåstren som skyddar det känsliga området. Applicera försiktigt skumsidan av plåstret mot huden med hålet direkt över det känsliga området. Rengör spetsen med alkohol på en liten tygbit efter varje användning, och sätt tillbaka locket så att pilen inte är placerad ovanför frys-ikonen. Vänta 14 dagar tills vårtan försvinner. Om den inte försvunnit efter den tiden kan behandlingen upprepas. Vissa vårtor kan vara svåra att få bort. Prova då att blötlägga vårtan i ljummet vatten 10-15 minuter innan du gör behandlingen, för att mjuka upp den förhårdnade huden som ofta bildas på toppen av vårtan. OBS! Använd ej på barn under 12 år. Använd ej om du är gravid eller ammar. Använd inte om du är diabetiker eller har dålig blodcirkulation. Använd inte på ansikte, armhålor, bröst, leverfläckar eller födelsemärken, vårtor med hår som växer från dem, genitala vårtor, på slemhinnor eller nära ögonen.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Kläm försiktigt på geltuben för att applicera en droppe av ledande gel precis på vårtan. Ta av locket och placera flaskan upprätt på ett bord eller en plan yta. Tips: Blötlägg gärna vårtan i ljummet vatten 10-15 minuter innan behandling för att mjuka upp den förhårdnade huden som ofta bildas på toppen av vårtan.2. Håll flaskan i vertiklat läge: sätt tillbaka locket och rikta pilen på locket så att den är i linje med flaskans frysikon.3. Tryck ner locket i 3 sekunder (överskrid ej tiden). Du kommer nu att höra det pysande aktiveringsljudet. Den övre delen går automatiskt tillbaka till 0 och kylstiftet börjar frysas.4. Applicera precist den frusna metallspetsen på en vanlig vårta i 20 sekunder eller i 40 sekunder på en fotvårta. Viktig information när du använder Wortie - Använd inte Wortie Vårtborttagare om: aerosolen inte var placerad på en plan yta under aktiveringen.
    Varunummer 768451
    Varumärke Wortie
    Leverantör Trimb Healthcare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 209,00 kr
  • Vatten, propyl- englykol, fenoxietanol karbomer, trietanolamin, kapryl-hydroxamsyra, methylpropanediol.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning