Wortie freeze pro, 14 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Wortie Freeze Pro är en frysbehandling av vårtor där man valt att kombinera effektivitet, enkelhet och säkerhet för att få en optimal behandling.

  • Effektivitet - efter bara några sekunders behandling kommer vårtans rot att nås och förstöras.
  • Enkelhet - Pennan är utformad så att man både intuitivt och med hjälp av tydliga markeringar förstår hur den ska aktiveras och användas.
  • Säkerhet - Skulle man trots allt missförtså hur pennan aktiveras så lossnar pennan från hatten och man måste starta om.

    Dessutom finns en tydliga instruktion i bipacksedeln som utvecklats genom användartester. Kan användas från 4 års ålder
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information "Läs hela bruksanvisningen innan du använder Wortie Freeze Pro. Avlägsna ej det genomskinliga locket. Vrid den vita delen av pennan ett helt varv i pilens riktning tills du hör ett högt klick. Vrid med kraft då det krävs för att bryta den inre förseglingnen. • Placera pennan på en jämn yta (t.ex. ett bord) med det genomskinliga locket nedåt. • Tryck ned den vita delen av pennan och håll i 7 sekunder. Du kan se att det bildas ett tjockt vitt lager av is. Använd en klocka för att ta tid. 15 sekunder på tunnare hud (händer, fingrar, armar, tår, ovansidan av fötterna). 40 sekunder på hård och förtjockad hud (fotsulor). Fel användning eller för lång applicering kan leda till hud- och nervskador. "
    Varunummer 798617
    Varumärke Wortie
    Leverantör Trimb Healthcare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 399,00 kr
  • CO2 gas

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning