VagiVital Urinary Tract Infection Self Test , 3 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Vagivital Urinary Tract Infection Test innehåller 3 självtester som ger svar direkt. Kliniskt bevisat. Enkelt att använda med 99% säkerhet. Mäter på 4 olika parametrar; blod, proteiner, Leukocyter, Nitrit.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Det rekommenderas att ta ett urinprov för testet tidigt  på morgonen eftersom det då är mest koncentrerat. Samla upp en del av urinen i en ren kopp. UTFÖR TESTET: 1) Öppna aluminiumpåsen vid markeringen och ta ut testremsan. Rör inte vid testfälten och släng det bifogade torkmedlet med ditt vanliga hushållsavfall. När påsen har öppnats rekommenderas det att utföra testet omedelbart - no. B 2) Doppa testremsan i urinprovet. FÖRSIKTIGHET: Se till att alla fyra testfälten är nedsänkta i cirka 1-2 sekunder. - no. C 3) Ta sedan bort testremsan och torka av eventuell överflödig urin mot behållarens kant eller med ett absorberande material (t.ex. en pappershandduk) för att undvika att kemikalier från intilliggande reagensområden blandas. Placera testremsan horisontellt på den öppnade aluminiumpåsen för att undvika att urin spills på andra ytor. - no. D Vänta i 2 min. (läs inte resultatet efter 3 minuter)
    Varunummer 798518
    Varumärke Vagivital
    Leverantör Peptonic Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 179,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning