V6 Strong Teeth Sweet Menthol med fluor, 30 g

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ kg
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
V6 Strong Teeth Sweet Menthol är ett sockerfritt tuggummi med fluor och är ett bra val som hjälper till att skydda dina tänder. Med smak av färsk spearmint. Fördelen med ett tuggummi med fluor är att det ökar fluoridkoncentrationen i din saliv. Fluor bidrar till att stärka tänderna, eftersom det förbättrar remineralisering av emaljen. Innehåller sötningsmedel.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
 • Mer information Den gynnsamma effekten uppnås när 1-2 bitar tuggummi tuggas i minst 20 min, 4-5 ggr/dag, efter intag av mat eller dryck. Avnjutes som en del av en varierad och balancerad kost och en sund/hälsosam livsstil. Denna produkt rekommenderas ej till barn under 12år.
  Varunummer 613120
  Varumärke V6
  Leverantör Mondelez Sverige AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 17,00 kr
 • Ingredienser: Sötningsmedel/Sødestoffer (sorbitol, isomalt, xylitol 5%, maltitolsirap, aspartam, acesulfam K, sukralos), gummibas, fyllnadsmedel/fyldemiddel (E170), aromer, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (E414), emulgeringsmedel (solros/solsikke lecithin), färgämne/farve (E171), ytbehandlingsmedel/overfladebehandlingsmiddel (E903), antioxidationsmedel (E321), mineralämne (natriumfluorid). Innehåller en fenylalaninkälla/ phenylalaninkilde. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan/Overdreven brug kan virke afførende. Avnjutes/Nydes som en del av minst 20 minuter, 4-5 gånger om dagen, efter intag av mat eller dryck/drikke. Avnjutes/Nydes som en del av en varierad och balanserad kost och en hälsosam/sund livsstil. Denna produkt rekommenderas/anbefales ej/ikke till barn/børn under 12 år. .
 • Näringsinformation per 100 Gram DRI (%)
  Energi
  Ungefär 711 Kilojoule
  Ungefär 171 Kilokalori
  Fett
  Ungefär 0.7 Gram
  Varav mättat fett
  Ungefär 0.1 Gram
  Kolhydrat
  Ungefär 67 Gram
  Varav sockerarter
  Mindre än 0.1 Gram
  Varav polyoler
  Ungefär 67 Gram
  Protein
  Ungefär 0.2 Gram
  Salt
  Ungefär 0.06 Gram
  Fluorid 285
  Ungefär 10 Milligram

  *DRI = Dagligt referensintag EU

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se