SPYCRA Scar - Ärrplåster 7 cm x 3 cm, 10 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
SPYCRA Scar är ett transparent mjukt, tunt och självhäftande ärrplåster. SPYCRA Scar är tillverkad av medicinsk klassad silikon.  Endast för utvärtes användning. Används för behandling av både befintliga och nya hypertrofiska ärr eller keloider. Förebyggande behandling på slutna sår för att förhindra hypertrofisk eller keloid ärrbildning.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Tvätta händerna före användning. 2. Rengör försiktigt ärret och den omgivande huden med en mild tvål och skölj med varmt vatten. Torka noggrant av ärret och den omgivande huden. 3. Välj SPYCRA Scar med lämplig storlek. 4. Klipp SPYCRA Scar, om nödvändigt, för att passa ärrstorleken med en liten överlappning över den omgivande huden. 5. Ta bort filmen från silikonplåstret. 6. Applicera SPYCRA Scar, den vidhäftande sidan på ärret, utan att sträcka ut. Vid behov kan ett lätt bandage eller tejp användas för att hålla silikonplåstret på plats. 7. Tvätta SPYCRA Scar ärr och omgivande hud två gånger dagligen med mild tvål och skölj i rent varmt vatten.
    Varunummer 796523
    Varumärke Spycra
    Leverantör MedFour AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 349,00 kr
  • 100% medicinsk silikon

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning