Sorbact Secure 5 x 7,2 cm, 5 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Sorbact® Secure är ett bakteriebindande plåster som förebygger och behandlar sårinfektion. Den unika, gröna Sorbact®-ytan binder naturligt till sig bakterier från såret som sedan följer med förbandet när det avlägsnas. På så sätt minskar antalet bakterier i såret och läkningen underlättas utan att det avges några aktiva ämnen i såret. Sorbact® Secure är ett vattentätt plåster som sitter säkert och följsamt på även vid dusch, bad och träning.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Rengör såret. 2. Ta bort den vita skyddsfilmen. 3. Fäst plåstret på torr och osmord hud med den gröna ytan i direktkontakt med såret. Tryck till runt kanterna. 4. Ta bort den övre filmen med blå kant. Använd inte tillsammans med salvor och krämer, eftersom det försämrar effekten. Sorbact avger inga aktiva ämnen till såret och kan därför användas även av barn, gravida och ammande. Omläggningsfrekvens: Sårbehandling: 1 gång/dag till 2 gånger/vecka beroende på hur mycket såret vätskar. Svampbehandling: 1 gång/dag. Kirurgiskt förband: Låt sitta 3 dygn eller enligt ordination.
    Varunummer 210770
    Varumärke Sorbact
    Leverantör Abigo Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 39,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning