So Eco Complexion sponge, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

So Eco Complexion Sponge blandar smink jämnt för en felfri, förbättrad finish. Denna svamp är ultramjuk, icke-känslig, flagnar ej och håller länge. Svampen fungerar både fuktig och torr, och kommer att utvidgas med vatten vilket gör blandningen enkel och mindre smink absorberad.

So Eco erbjuder ett urval av PETA-ackrediterade grymhetsfria & Veganvänliga makeuptillbehör som har ekofokuserade principer som säkerställer en lägre påverkan på miljön genom ansvarsfullt framställda produkter och förpackningar. 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Blandar smink jämnt för en förbättrad finish. 

     

    Användning:
    1. Använd den rundade sidan av svampen för att blanda stora ansiktsytor med hjälp av en upprepad dabbningsteknik, idealisk för att applicera alla foundationformler, liksom puder och rouge.
    2. Använd precisionsspetsen på borsten för att trycka försiktigt ner din concealer. Perfekt för att hjälpa till att dölja eventuella skador och brister för att rikta in sig mot de mindre, svåråtkomliga områdena. 

    Varunummer 687473
    Varumärke So Eco
    Leverantör Letsfaceit Nordic AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 60,00 kr
  • PU 100%

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning