Skinimal Anti Aging Serum, 30 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Upptäck den bästa kombinationen av retinol och squalane, Skinimal Intensive Anti-Aging Serum är din bästa allierade i kampen för en vacker och spänstig hud. Serumet riktar in sig på att minska uppkomsten av rynkor, hyperpigmentering och förebygger för tidigt åldrande. Den förbättrar även hudens struktur och minskar synligheten av porer. Vid regelbunden användning jämnar serumet ut fina rynkor, förbättrar hudens återfuktning och ökar hudens fasthet och elasticitet. Under användning observerade testpersonerna också en ljusning av sol- och hormonell pigmentering samt en minimering av akneärr och porer.

 

Passar alla hudtyper. Rekommenderas från 35 år.

Dermatologiskt testad.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Applicera några droppar av serumet på noggrant rengjord hud i ansiktet, på halsen och i dekolletaget. Fördela det på huden och låt det absorberas. Det bör användas på kvällen, innan du applicerar nattkräm. Undvik samtidig användning av kosmetika som innehåller AHA-, BHA- och PHA-syror, C-vitamin och dess derivat samt andra produkter med retinol. Högt solskydd bör användas under behandlingen. Applicera inte på irriterad eller skadad hud och undvik direktkontakt med ögonen. Använd inte produkten om du är överkänslig mot något av ingredienserna. Om irritation uppstår ska du sluta använda produkten. Utför ett allergitest före första användningen.

    Varunummer 687820
    Varumärke Skinimal
    Leverantör DOZ Apotek
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 87,57 kr
  • Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Glycine Soja Oil, Squalane, Retinol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, BHT.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning