Salvitis Collagen 12000 mg, 30 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Salvitis Collagen - är ett kosttillskott i form av en vätska som innehåller nötkollagenhydrolysat, samt vitaminer och mineraler. Ingredienserna i preparatet stödjer hälsan på hår, hud, naglar samt ben och leder. Produkten är avsedd för vuxna. Kollagen är ett av de viktigaste strukturella proteinerna i kroppen. Det är en viktig komponent i ben, hud, muskler, senor och brosk. Kallas ibland för "ungdomens protein", "livslängdsproteinet" eller "skönhetens elixir". Salvitis Collagen är ett kosttillskott i flytande form, innehållande hydrolyserat nötköttskollagen, samt vitaminer och mineraler. Ingredienserna i preparatet stödjer hälsan hos hår, hud, naglar samt ben och leder.

 

Produkt i form av en shot baserad på äppeljuice. Smak av äpple.

 

• Inga konserveringsmedel och inget tillsatt socker – innehåller endast naturligt förekommande sockerarter

• Rik sammansättning – innehåller 11 vitaminer och 2 mineraler

• Hår – biotin och zink hjälper till att bibehålla friskt hår

• Hud – zink, vitamin A, niacin, biotin, riboflavin hjälper till att underhålla frisk hud

• Skelett – vitamin D hjälper till att upprätthålla friska ben

• Naglar – zink hjälper till att behålla friska naglar

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information

    Vuxna: 1 flaska (30 ml) om dagen. Systematisk användning under lång tid (minst 4 veckor) rekommenderas. Det är bäst att dricka kyld inom 24 timmar efter öppnandet. Bildning av fällningar är ett naturligt fenomen. Skaka före användning. På grund av ingrediensernas naturliga ursprung kan färgen på vätskan variera beroende på produktparti.

     

    Viktigt! Överskrid inte den angivna rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott kan inte användas som ett substitut (ersättning) för en varierad kost. En balanserad kost och en hälsosam livsstil är viktiga för att kroppen ska fungera på rätt sätt. Kosttillskott avsett för vuxna. Gravida och ammande kvinnor bör rådfråga läkare eller apotekspersonal före användning. Använd inte hos personer som är benägna att bilda njursten eller lider av njursten.

    Varunummer 687844
    Varumärke Salvitis
    Leverantör DOZ Apotek
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 29,00 kr
  • Äppeljuice från koncentrerad äppeljuice, bovint kollagenhydrolysat, surhetsreglerande medel: citronsyra, vitamin C (L-askorbinsyra), arom, zink (zinkglukonat), vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetat), niacin (nikotinamid), pantotensyra (kalcium D-pantotenat), koppar (koppar(II)glukonat), riboflavin (riboflavin), tiamin (tiaminmononitrat), vitamin A (retinylacetat), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra), biotin (D-biotin), vitamin B12 (cyanokobalamin), D-vitamin (kolekalciferol).
  • Det rekommenderade dagliga intaget innehåller
    Ingrediens Mängd per portion 30ml DRI
    Nötkollagenhydrolysat 12 g -
    Vitamin C 100 mg 125%
    Zink 1,5 mg 15%
    Koppar 0,15 mg 15%
    Tiamin 0,28 mg 25%
    Riboflavin 0,44 mg 31%
    Niacin 4,16 mg 26%
    Pantotensyra 1,5 mg 25%
    Biotin 14  μg 28%
    Vitamin B12 1,2 μg 48%
    Vitamin A 200 μg 25%
    Vitamin E 3 mg 25%
    Vitamin D 1,25 μg 25%
    Folsyra 60 μg 30%
    1DRI – dagligt referensintag      

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning