RFSU Vaginal trainer set, 3 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Vaginal Trainer Set från RFSU är ett praktiskt kit med tre knipkulor i olika storlekar och vikt. Knipkulorna används för att träna upp dina bäckenbottenmuskler, exempelvis efter en graviditet eller vid inkontinensbesvär. Bäckenbottenträning kan även göra att du får en ökad sexuell njutning. Alla knipkulor är tillverkade av mjuk silikon och har en sträng så att de enkelt kan tas ut efter användning.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Applicera en tillräcklig mängd glidmedel på produktens yta. Obs! Använd endast vattenbaserat glidmedel för att undvika skador på produktens ytskikt. För in knipkulan så långt upp i vaginan som känns bekvämt. Låt silikonsträngen hänga utanför så att du enkelt kan dra ut knipkulan. Spänn bäckenbottenmuskulaturen så att kulan hålls kvar i vaginan. Börja med den lättaste kulan och träna ett par minuter per dag. Utöka tiden vartefter och byt till en tyngre kula. Avlägsna alltid produkten försiktigt från kroppen. Obs! Ska ej användas i analen, risk för att kulan och även silikonsträngen glider in.
    Varunummer 792786
    Varumärke RFSU
    Leverantör RFSU AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 319,00 kr
  • Silikon
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning