RFSU Natural feel warming masturbator, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
En mjuk och vibrerande masturbator med värmefunktion som ger en härlig naturlig upplevelse. Penisvibratorn har en strukturerad insida som stimulerar det känsliga området runt ollonet. Fungerar även vid erektionsproblem. Njut av ett eller flera av de sju olika vibrationsprogrammen med eller utan värmefunktion genom att enkelt trycka på knapparna ovanpå vibratorn. Håll in knappen lite längre för att sätta på och stänga av. Använd gärna vattenbaserat glidmedel för ökad njutning. Masturbatorn är vattentät och kan användas i duschen. USB kabel ingår.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information För in penis i masturbatorns öppning. Reglera vibrationerna/stötarna samt värmen med knapparna på produkten. Masturbatorn har en liten platta inuti som möjliggör en skön dunkande känsla som stimulerar frenulum så att även män med erektionsstörningar kan få orgasm. Njut av ett eller flera av de sju olika vibrationsprogrammen med eller utan värmefunktion genom att enkelt trycka på knapparna ovanpå vibratorn. Håll in knappen lite längre för att sätta på och stänga av. Använd gärna vattenbaserat glidmedel för ökad njutning. Masturbatornär vattentät och kan användas i duschen. USB kabel ingår. Det tar ca 5 min för vibratorn att uppnå max värme 45ºC. Efter 180 min laddning kan produkten användas under ca 50 min.
    Varunummer 792778
    Varumärke RFSU
    Leverantör RFSU AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 749,00 kr
  • Silikon med PUR skikt + ABS motor
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning