RFSU Excite me classic dildo, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Excite Me är en mångsidig slät dildo med en lätt böjd topp som kan komma åt din G-punkt för njutningsfull stimulering. Dildon kan fästas i en strap-on sele och användas tillsammans med din partner eller fästas på en slät yta med den avtagbara sugkoppen för njutning på egen hand, utan att behöva använda händerna. Excite Me är gjord av mjukt, kroppsvänligt silikon som känns lent mot huden. Den är dessutom helt vattentät och kan användas även vid våta lekar i duschen eller badet.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Primärt avsedd för vaginal stimulering. Applicera en tillräcklig mängd glidmedel på produktens yta. Obs! Använd endast vattenbaserat glidmedel för att undvika skador på produktens ytskikt. För in produkten i vagina för stimulering i intimområdet. Om sugkopp medföljer produkten, skruva av brickan i skaftet på produkten och skruva dit sugkoppen för handsfree-användning. Avlägsna alltid produkten försiktigt från kroppen.
    Varunummer 792775
    Varumärke RFSU
    Leverantör RFSU AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 299,00 kr
  • Silikon
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning