Omron TENS E3 Intense, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
E3 Intense fungerar med hjälp av Triple Action TENS-teknik (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) som hjälper genom att: - blockera smärtsignalen - utlösa endorfiner (naturliga smärtstillare) - förbättra blodcirkulationen (genom upprepade muskelsammandragningar och avkoppling) OMRON E3 Intense är en smärtstillare som är avsedd för att minska och lindra smärta i muskler och leder, stelhet och domningar i rygg, armar, ben, nacke och fötter genom elektrisk nervstimulering mot den del av huden som är närmast smärtpunkten. Enheten är avsedd att användas på normal, frisk, torr och ren hud på vuxna patienter. Alla enhetens lägen kan användas säkert på de kroppsdelar eller smärttyper som beskrivs i den här handboken. Välj ett läge som känns bra och behagligt där det gör ont. Det kan användas effektivt i kombination med andra typer av smärtbehandling eller läkemedel. Enheten är avsedd att användas av vuxna som kan förstå användarhandboken. Produkten är avsedd för privat bruk. Rådfråga sjukvårdspersonal innan du använder den här enheten. Använd inte enheten på gravida kvinnor.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Läs hela bruksanvisningen innan användning. 1.Sätt i batterierna 2. Fäst elektrodkabeln på huvudenheten 3. Knäpp på elektrodkabeln till var och en av elektrodynorna 4. Ta bort och kassera plast från dynorna 5. (Valfritt) Anslut enheten till bältesklämman 6. Placera kuddarna på vardera sidan av smärtpunkten och välj 7. Tryck på strömbrytaren till läget ON och välj 1 av 9 lägen. 8. Välj rätt intensitetsnivå (1 låg - 15 hög) Enheten fortsätter automatiskt i 15 minuter innan den stängs av. Vi rekommenderar totalt 2 x 15 minuter behandling i ett skede, upp till 3 gånger per dag. Enheten är avsedd att användas av vuxna som kan förstå användarhandboken. Produkten är avsedd för privat bruk. Rådfråga sjukvårdspersonal innan du använder den här enheten. Använd inte enheten på gravida kvinnor.
    Varunummer 771285
    Varumärke Omron
    Leverantör Sundmed AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 873,80 kr
  • Huvudenhet, elektrodkabel, hållare för plattorna/elektroderna, plattorna/elektroderna med lång livslängd, batterier för provanvändning, bältesklämma, tygpåse, bruksanvisning.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning