NOBE Forest Elixir Forest Barefoot Balm, 100 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

NOBE Forest Elixir® Forest Barefoot Balm är en näringsrik fotkräm berikad med det innovativa skogsmikrobiella extraktet Re-Connecting Nature®, som levererar ett skogsbad i en flaska och återställer hudens mikrobioms välbefinnande. Utvecklat av finska universitet och producerat av Uute Scientific, är detta skogsmikrobiella extrakt den första naturliga ingrediensen i världen som replikerar den rika mångfalden av hundratals arter i finska skogar. Varje gram innehåller miljarder inaktiverade mikrobiella partiklar, vilket ger en hög nivå av säker mikrobiell exponering. Det är särskilt fördelaktigt för dem som sällan har tillgång till naturen och dess mirakelarbetande mikrober. Bevisade hudvårdsegenskaper inkluderar återställning av hudens naturliga mikrobiombalans, stärkande av dess skyddsbarriär och främjande av återbildning. Tillverkad av hållbara och förnybara källor har detta extrakt även visat sig minska rodnad och irritation samt främja produktionen av anti-åldrande kollagen, vilket resulterar i en hälsosam, balanserad och strålande hud. Formulerad med glycerin, betaine och Re-Connecting Nature®, återfuktar och reparerar krämen torra, grova, trötta fötter samtidigt som den reducerar irritation. Berikad med tallbarrsolja, erbjuder den ett skogsbad i en flaska och lämnar fötterna mjuka med en skogliknande doft – som att gå barfota i en grön skog. Lämplig för alla hudtyper Denna produkt är certifierad COSMOS Natural av Ecocert och innehåller 99,45 % ingredienser av naturligt ursprung. Användning: Applicera generöst på rena, torra fötter, särskilt efter dusch eller före sänggåendet. Bär balsamet på dina fötter under bomullsstrumpor över natten för djupare återfuktning.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Användning: Applicera generöst på rena, torra fötter, särskilt efter dusch eller före sänggåendet. Bär balsamet på dina fötter under bomullsstrumpor över natten för djupare återfuktning.
    Varunummer 799700
    Varumärke Nobe
    Leverantör Nordic Beauty Import Oy
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 279,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning