No Contact Plus, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Medel No Contact Plus termometer är en infraröd kontaktlös termometer som kan mäta temperatur på personer, objekt och omgivande miljö. Den har bakgrundsupplyst display samt funktion för rätt mätavstånd och startknappen visar olika färg för att indikera feber (rött)/ej feber (grönt). Mättiden är ca 1 sekund. Pipljudet som indikerar att mätning är färdig kan stängas av t ex för mätning nattetid. Medicinteknisk produkt klass IIa.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information HUR MAN MÄTER KROPPSTEMPERATUR I PANNAN 1. Placera termometern i handen som visas med tummen på mät-knappen. ► Tryck inte på knappen ännu. ► Se till att sensorn är ren före mätning. 2. Tryck på mät-knappen och håll kvar termometern vågrätt tills du hör ett pip-ljud, sedan visar bakgrundsbelysningen olika ljus beroende på temperatur. Mätningen är klar på ca 1 sekund och termometern kan sedan tas bort från huvudet. 3. Läs av temperaturen på displayen. Notera: Efter att ha tryckt på mät-knappen, kommer avståndssensorn att avgöra avståndet mellan panna och termometer, om avståndet är mellan 0-5 cm tar termometern direkt en temperatur i pannan, om avståndet är mer 5 cm, hörs ett pip-ljud som indikerar att termometern ska flyttas närmare så avståndet till pannan blir 0-5 cm, om inte detta görs kommer termometern direkt gå tillbaka till standby läge. Efter mätning, tryck på MEM-knappen eller vänta 1 minut för att återgå till standby läge. 4. Efter ca.1 sekund kan du göra en ny mätning. HUR MAN MÄTER OBJEKTTEMPERATUREN 1. Placera termometern i handen och tryck på mät-knappen och MEM-knappen samtidigt. Tryck sedan på mät-knappen, sedan övergår termometern till läge för mätning av objekt. ► Använda inte detta läge för att mäta kroppstemperatur. 2. Håll termometern och se till att sensorn är ca 0-5 cm från vätskan eller ytan vars temperatur som ska mätas. Tryck på mät-knappen för att starta mätningen. 3. Ta bort termometern från föremålet. LCD-skärmen visar den uppmätta temperaturen. Du kan trycka på MEM-knappen för att gå tillbaka till standby läge. Termometern återgår automatiskt tillbaka till standby läge efter 1 minut om ingen knapp tryckts ned.
    Varunummer 797632
    Varumärke Medel
    Leverantör AB Atoma
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 599,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning