Neutral kids shower gel , 250 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Neutral Shower Gel Kids är anpassad för barns känsliga hud. En mild tvål fri från parfym och färgämnen som kan användas dagligen till hela kroppen och skapar roliga bubblor. Stunden i duschen eller badkaret blir både lekfullare, enklare och mer bekymmersfri. Neutral Kids duschtvål är dermatologiskt testad och innehåller bara de ingredienser som behövs för att tvätta rent. Den är fri från parfymer och färgämnen, dermatologiskt testad och med ett pH-värde på 4.7 - 4.9. Med sin skonsamma och pH-neutrala formula är den ett bra val för hela familjen. Även de vuxna. Neutral är Svanenmärkt och rekommenderas av Astma-Allergiförbundet. Känslig hud och hudallergier har blivit ett växande problem för barn och vuxna. 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information .
    Varunummer 797214
    Varumärke Neutral
    Leverantör Unilever Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 42,00 kr
  • .Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Sodium Chloride, PEG-4 Rapeseedamide, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Citric Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycereth-2 Cocoate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning