Neutral kids shampoo, 250 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Neutral Kids Schampo är ett skonsamt schampo som är speciellt framtaget för barn och känslig hud. Det milda barnschampot är avsett att rengöra barnets hår och hårbotten. Samtidigt minimeras risken för hudirritation eller reaktioner, vilket gör den idealisk även för känslig hud. Du kan använda den dagligen. Neutral Schampo för barn är dermatologiskt testad och innehåller bara de ingredienser som behövs för att hålla ditt barns hår rent. Vårt barnschampo innehåller inga parfymer eller färgämnen. I stället använder den tvålfria formulan mjuka rengöringsmedel för att lyfta bort smuts och olja, vilket gör håret rent och mjukt. Neutral Schampo Kids är dermatologiskt testat och PH-värdet ligger på 4.5 - 4.9. Neutral Schampo är Svanenmärkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Känslig hud och hudallergier har blivit ett växande problem för barn och vuxna. 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Massera försiktigt in en liten mängd kidsschampo i vått hår och skölj därefter noga.
    Varunummer 797212
    Varumärke Neutral
    Leverantör Unilever Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 40,00 kr
  • Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-11 Carboxylate, PEG-4 Rapeseedamide, Cocamidopropyl Betaine, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Sodium Chloride, Glycereth-2 Cocoate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning