Neutral flytande tvål refill, 500 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Neutral Flytande Handtvål Original Refill 500 ml är tvålen för hela familjen! Den passar alla hudtyper, och innehåller en formula som är speciellt framtagen för att passa känslig hud. Tvålen är helt oparfymerad och innehåller varken färgämnen eller alkohol. Men den är fortfarande effektiv mot bakterier och smuts – bara extra snäll mot huden. Den har en nedbrytningsbar formula, är dermatologiskt testad och rekommenderas av Astma & Allergiförbundet. Den är även Allergi Certified. Neutral Flytande tvål är Svanenmärkt. Neutral flytande handtvål är återfuktande för huden, vid varje användning. Att tvätta händerna och hålla sig ren är viktigt för alla familjemedlemmar. Med Neutral handtvål rengörs händerna skonsamt men effektivt. Handtvätt omfattar dock även handlederna så glöm inte att tvätta noggrant. Neutral handtvål går även att använda på hela kroppen. 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Lämplig för hela kroppen och daglig användning.
    Varunummer 797210
    Varumärke Neutral
    Leverantör Unilever Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 47,00 kr
  • Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning