NeilMed Pediamist isoton nässpray för barn , 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
NeilMed PediaMist är speciellt utvecklad och anpassad till nässköljning för spädbarn och små barn. Den milda sprayen rengör och rensar näsgångarna vid täppt näsa vilket förbättrar sömnen och amningen. Samtidigt fuktar den näsgångarna och förebygger sekundära infektioner och öroninflammationer. PediaMist-pipen är speciellt utformad så att den ger den finaste och mest milda sprayen för små- och känsliga näsor och näsgångar. Samtidigt hindrar den speciella flänsen att pipen kan nå för långt in i barnets näsa. 100% Naturlig och steril Lindrar nästäppa Rengör och fuktar näsgångarna Lindrar vid förkylning och allergi Använd så ofta som behövs. Kan användas dagligen och under lång tid.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Placera sprayflaskans pip i näsborren och tryck försiktigt tills tillräcklig volym har sprutats in och näsgången är fuktig. Upprepa i den andra näsborren. För spädbarn och småbarn, sätt inte in pipen bortom flänsen. Använd så ofta som behövs. Dela inte produkten mellan barn.
    Varunummer 792503
    Varumärke NeilMed
    Leverantör Entpro AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 71,00 kr
  • Renat vatten Ren natriumklorid (9ml) Ren bikarbonat (0,5ml till 1,0ml)

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning